Wilt u uw kozijnen in de verf zetten? Heeft uw deur een nieuw likje verf nodig? Wilt u de complete buitenkant van uw woning laten schilderen?
Dan biedt ons buitenschilderwerk de uitkomst!

Specialist in buitenschilderwerk

Voor al het buitenschilderwerk rondom Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw specialist in kwalitatief, duurzaam schilderwerk, waar u jaren plezier van zult hebben. Wij hebben ruime ervaring met het schilderen van herenhuizen, oude panden of voor nieuwbouw en renovatie. Wij gebruiken uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit en van de laatste technische ontwikkelingen. Dit garandeert het beste buitenschilderwerk resultaat en de hoogste graad in duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Onderhoud van schilderwerk

Buitenschilderwerk maakt uw huis of kantoor niet alleen mooi, maar het is tevens van groot belang om uw schilderwerk buiten te onderhouden. Wanneer de verf begint af te bladderen, er kale of rotte plekken ontstaan of er zijn openstaande of slechte kitnaden te zien, dan raden wij u een onderhoudsbeurt aan. Regelmatig onderhoud aan kozijnen en deuren zorgt ervoor dat ze in goede staat blijven, voorkomt hoge kosten en houdt de waarde van uw woning of kantoor op het juiste niveau.

Periode buitenschilderwerk

De meeste schilderwerkzaamheden buiten vinden plaats in het voorjaar en de zomermaanden met een uitloop tot oktober. In deze periode zijn de temperatuur en de luchtvochtigheid het meest optimaal voor de verwerking van de verf. Door steeds betere technieken is het echter mogelijk om veel buitenschilderwerkzaamheden ook in de wintermaanden uit te voeren.

Van Bemmel Schilderwerken

Bij van Bemmel Schilderwerken zijn we u graag van dienst bij al uw buitenschilderwerkzaamheden. Houdt u er rekening mee dat het schilderen van het buitenwerk van uw woning of kantoor een goede voorbereiding vergt. Daarnaast beïnvloedt het eindresultaat ook het gehele aanzien van uw woning of kantoor. Wilt u een uitstekend eindresultaat en laat u uw schilderwerkzaamheden graag over aan een echt professioneel schildersbedrijf in Utrecht en omstreken, neem dan vrijblijvend contact met ons op.